Bemutatkozás

Kedves Gyászoló, Hozzátartozó!

„Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér.”

Együttérző szeretettel köszöntjük Önt honlapunkon megköszönve bizalmát, melyet igyekszünk megszolgálni!

 

Az élet két meghatározó pontja a kezdet és a vég, az Alfa és az Omega, s ha Ön most honlapunkat olvassa, bizonyára nagyon fájó időszakot él át hozzátartozója elvesztésével. Átérezve az Ön fájdalmát, honlapunk információival is szeretnénk megkönnyíteni a nehéz, temetés előtti napok szükséges ügyintézésének fárasztó, de kikerülhetetlen folyamatait.
Temetkezési vállalatunk hittel és alázattal biztosítja évek óta a hozzánk forduló gyászoló családtagok kedves halottainak méltóságteljes végső búcsúját. A mi küldetésünk gyászos, mégis nemes: kegyeletteli, méltó végbúcsút biztosító közegbe emelni a szeretett halott utolsó földi útját. Nevünk – Omega Temetkezési Vállalat – is életünk fájó, de elkerülhetetlen végpontját szimbolizálja, s szolgáltatásuk kiterjed min a világi, mind pedig az egyházi szertartás keretei közt zajló temetés színvonalas megszervezésére.
Honlapunk pontos, részletes és segítő tájékoztatást nyújt most az Önt érintő nehéz élethelyzetben TEMETÉSI, HAMVASZTÁSI és EXHUMÁLÁSI szolgáltatásaink kapcsán. Megmutatjuk azon kegyeleti szolgáltatásinkat, melyek révén szép és méltó szertartás keretében búcsúzhat el szeretett halottjától akár a KOPORSÓS TEMETÉST, akár A HAMVASZTÁST választja. Az EXHUMÁLÁS kegyeletteli, törvényes körülményeinek biztosításában is rendelkezésére állunk. Megkönnyítve az eltávozó földi maradványainak végső nyughelyre kerülését: éjjel-nappali halottszállítási ügyeletet tartunk minden távolságban, és nem csak hazai, hanem nemzetközi halottszállítást is vállalunk.
Megkönnyítve a hozzánk fordulók helyzetét mi külön költség nélkül vállaljuk minden kapcsolódó ügyintézési folyamat és hivatalos dokumentáció elvégzését, a megfelelő okmányok, iratok beszerzését, kezelését. Szolgáltatásunk természetesen kiterjed a biztosításra történő temetésekre is.
A temetés legyen egyszerű vagy bonyolult, hagyományos vagy modern, biztosítja a család és a barátok számára, hogy végső búcsút vegyenek az elhunyttól. Ez az időszak azért fontos, mert lehetőséget teremt a gyászolóknak, hogy megosszák fájdalmukat, emlékeiket és érzelmi támogatást nyújtsanak egymásnak.
Minden ember egyéniség és minden család más és más; nem mindenki akar ugyanolyan típusú temetést. A temetési ceremóniát befolyásolják a vallási és kulturális hagyományok, a költségek és a személyes preferenciák. Ezek a tényezők segítenek meghatározni, hogy a temetés bonyolult vagy egyszerű, állami vagy magán, egyházi vagy világi legyen. Azt is befolyásolják, hogy a koporsó nyitott vagy zárt, és hogy az elhunyt temetve, vagy hamvasztva legyen.
Ön, aki minket tisztelt meg bizalmával, akár a hagyományos temetést választja, akár a hamvasztásost, akár exhumálási igénye van, garantáltan élvezheti rugalmas ügyintézésünk egyediséget és a méltóságot, mellyel az elhunyt utolsó útját vonjuk be. Széles körű választékkal állunk rendelkezésre kegyeleti kellékek területén is. Azt valljuk, hogy minden családnak biztosítani kell a lehetőséget, hogy elképzeléseiknek megfelelően adhassák meg eltávozott szerettük végtisztességének méltóságát.
Minden ember különleges, így valamennyi temetés egyedi és személyre szabott. Személyes konzultációért és a részletek megbeszéléséért hívjon minket bizalommal, mi segítjük Önt mindenben:

Tel.: (70) 709 1121
Email: omegatemetkezes@freemail.hu