Halottszállítás

Temetkezési szolgáltatásaink e területén belül a halottszállítás 3 módját vállaljuk maximális korrektséggel:

 

HELYI, TÁVOLSÁGI és NEMZETKÖZI HALOTTSZÁLLÍTÁS

 

1. Helyi halottszállítás: lakáson történő elhalálozás esetén az ügyeletes vagy a házi orvos a helyszínen megállapítja a halál bekövetkeztét, kiállítja a halottvizsgálati bizonyítványt és engedélyezi a halottszállítás elvégzését. Ebben az esetben kérjük, hívjon minket bizalommal a következő telefonszámokon Kisvárdán és vonzáskörzetében: (70) 709 1121 vagy (30) 694-7469
Működési területünkön az értesítés után 30 percen belül a helyszínre érkeznek munkatársaink

2. Távolsági halottszállítás: amennyiben a haláleset bekövetkezte és a majdani temetés helyszíne Magyarországon belül, de nagyobb távolságban van, abban az esetben belföldi, távolsági halottszállítás lebonyolítására van szükség. Ebben éjjel-nappal az Ön rendlekezésére állunk az alábbi számokon? (70) 709 1121 (30) 694-7469.

3. Nemzetközi halottszállítás: temetkezési szolgáltatásainkon belül a nemzetközi halottszállítás két módon történhet: Magyarországról külföldre vagy külföldről Magyarországra.

1. Magyarországról külföldre: amennyiben Magyarországon elhunyt személyt kell külföldre szállítani, megbízása esetén a szolgáltatást teljes körűen elvégezzük. Önnek nem kell foglalkozni a különféle okmányok, engedélyek beszerzésével.

2. Külföldről Magyarországra. Amennyiben külföldön elhunyt személy Magyarországra kell szállítani, megbízása esetén a szolgáltatást teljes körűen elvégezzük. Önnek nem kell foglalkozni a különféle okmányok, engedélyek beszerzésével.

Vállaljuk a holtest koporsóban történő szállítását, valamint hamvak Magyarországra illetve Magyarországról történő szállítását is.

 

Kérjen árajánlatot munkatársunktól nemzetközi halottszállítás lebonyolítására.


Az árajánlat kéréséhez az alábbi kérdések megválaszolására mindenképp szükség lesz:

Hol található az elhunyt?
Hová szeretné szállíttatni?
Milyen magas és milyen súlyú az elhunyt?
Milyen közlekedési eszközzel kívánja a szállítást megoldani?

 

Megkeresését és adatait cégünk bizalmasan kezeli.

 

Az alábbi elérhetőségeken tudja felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal.
Kapcsolat: ifj. Paróczai László
Telefon: + 36 (70) 709 1121 vagy + 36 (30) 694-7469
E-mail: omegatemetkezes@freemail.hu

Természetesen állunk rendelkezésére az elhunyt gyászszertartásának itthoni, teljes körű megszervezésében és lebonyolításában is.

Az árajánlat kéréséhez az alábbi kérdések megválaszolására mindenképp szükség lesz:

Hol található az elhunyt?
Hová szeretné szállíttatni?
Milyen magas és milyen súlyú az elhunyt?
Temetési kellékek vásárlását is tervezi-e?

Megkeresését és adatait cégünk bizalmasan kezeli. Kollégánk feladata az is, hogy támogassa a legközelebbi hozzátartozókat életük ezen nehéz pillanataiban.

 

Temetésszervező cég: Omega Temetkezési Vállalat
Cím: 4600 Kisvárda, Zrínyi tér 11.
Kontakt: ifj. Paróczai László
Tel.: (70) 709 1121 vagy (30) 694-7469OMEGA TEMETKEZÉSI VÁLLALAT
„A végső búcsú megnyugtató emelkedettségének együtt érző szakértője.”

 

Egy családtag halála mindig súlyos veszteséget jelent. Ebben a stresszes, érzelmekkel túlterhelt időszakban a hozzátartozóknak hirtelen kell sok, fontos elhatározásra jutni. Az elmúlással való szembesülés, a gyász időszakában rövid idő alatt jó döntéseket hozni, igen nagy kihívás. Fontos azt is felismerni, hogy a halál gyakran váratlan és súlyos anyagi terhet ró a túlélőkre. Iránymutatás nélkül, a túlélő házastárs vagy a gyermekek sem feltétlenül ismerik mindig az elhunyt gyászszertartásra vonatkozó elképzeléseit. Az Omega Temetkezési Vállalat lelkiismeretes, szakértő csapata mindent megtesz azért, hogy az Ön számára ez az időszak és a végső búcsú méltósággal teli, szép és gördülékenyen lezajló legyen! Köszönjük megtisztelő bizalmát és fogadja őszinte részvéttel felajánlott segítségünket!


Tisztelettel:

if. Paróczai László