Koporsós temetés

A klasszikus végbúcsú esetén a hagyományos, koporsós temetési szertartás teljes körű megszervezésével állunk a bizalmukkal minket megtisztelő gyászoló hozzátartozók rendelkezésére a temetésszervezés minden apró részletében.

Szolgáltatási területünk főként a Kisvárdán és környékén, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében zajló temetések megszervezésére terjed ki, de az ország, - sőt nemzetközi halottszállítási szolgáltatásunk révén - a világ minden pontjáról hazaszállítjuk elhunyt hozzátartozóját.

Ha Ön úgy kéri, vállaljuk az elhunyt elszállítását Magyarország bármely temetőjébe az ilyenkor felmerülő valamennyi hivatalos ügyintézéssel együtt. Természetesen ez esetben is megvásárolhatja az igényeinek leginkább megfelelő koporsót és valamennyi kegyeleti kelléket nálunk. Kisvárdán és környékén az Ön idejéhez igazodva tudunk temetési időpontot foglalni, már meglévő sírhely esetén pedig annak megváltási idejét és állapotát is felmérjük. Kisvárdán, az Anarcsi úton lévő Városi Köztemetőben kizárólag mi állunk a hozzánk forduló gyászolók, hozzátartozók rendelkezésére a temetésszervezésben maximális alázattal dolgozva az igényesség és korrektség elvén a kegyeletteli végbúcsú gyászos, de szép búcsút biztosító területén. Igyekszünk a hozzánk forduló hozzátartozók szervezési feladatait maximálisan megkönnyíteni és a fájdalmas utolsó órákat emelkedetté téve segíteni a gyászoló lelkének megnyugvását is mind a világ, mind pedig az egyházi temetések során.